Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός της ίδιας ημέρας από τη λήψη της παραγγελίας, αν η παραγγελία έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00.

Σχεδόν όλα τα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο e-shop υπάρχουν στο κατάστημά μας σε επαρκείς ποσότητες, οπότε δεν τίθεται  θέμα διαθεσιμότητας. Στη σπάνια περίπτωση που το προϊόν είναι σε έλλειψη σας ειδοποιούμε, άμεσα, σχετικά με το χρόνο παράδοσης. Επίσης, λόγω της φύσης των ανταλλακτικών, είναι πιθανό κάποια φορά να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας πριν την αποστολή για εξακρίβωση των χαρακτηριστικών των προς αποστολή ειδών (τύπος μηχανήματος, μοντέλο, διαστάσεις, κλπ). Για το λόγο αυτό θα πρέπει τα στοιχεία σας, που συμπληρώνονται ή δίνονται τηλεφωνικά, να είναι απολύτως ακριβή.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Courier ACS – Εταιρεία ταχυμεταφορών    

Η χρέωση είναι κλιμακωτή ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Ενδεικτικά, παραθέτουμε τον παρακάτω πίνακα. Ισχύει περίπου 1,30€ ανά κιλό (1,30€/kg).

μέχρι 2 κιλά

3 κιλά

4 κιλά

5 κιλά

7 κιλά

8 κιλά

10 κιλά

15 κιλά

3,00€

4,00€

5,00€

7,00€

9,00€

10,00€

13,00€

19,00€

 Η χρέωση είναι ίδια για όλες τις περιοχές τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής Ελλάδας. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι από 1-3 ημέρες ανάλογα με τον τελικό προορισμό (αν είναι πρωτεύουσα νομού ή πιο απομακρυσμένη πόλη ή χωριό).

Αν έχει επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή θα πρέπει να υπολογίζονται και άλλα 2,00€, επιπλέον του κόστους μεταφοράς.

 

2. Μεταφορική Εταιρεία (φορτηγά)

Η αποστολή με τα φορτηγά γίνεται όταν το μέγεθος της παραγγελίας, βάρος ή όγκος, είναι τέτοιο που η αποστολή με την courier κρίνεται ασύμφορη, πχ 30 kg. Στην περίπτωση αυτή το κόστος δεν μπορεί να προϋπολογιστεί αλλά, ως τάξη μεγέθους, μπορούμε να θεωρήσουμε, για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, τα:

5,00-10,00€ για βάρος μέχρι 15-25 κιλά, και

20,00€ μέχρι τα 50 κιλά.

Για παραγγελίες πιο μεγάλου βάρους ή όγκου, μετά από συνεννόηση με τη μεταφορική εταιρεία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί ότι στις μεταφορικές με φορτηγά δεν είναι πάντα δυνατή η εξόφληση με αντικαταβολή και αυτό διότι κάποιες το δέχονται και κάποιες όχι ή έχει πολύ αργή ανταπόκριση. Οπότε στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Μετά από συνεννόηση η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει και στο κατάστημά μας, στο Κιλκίς.